Защитата на Миню Стайков видя манипулация в проверката в затвора

15:00, 21 май 19 25 1095 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Защитата на Миню Стайков видя манипулация в проверката в затвора. По-рано прокуратурата обяви, че в обща стая, която обитава, са открити големи количества храна, напитки и лекарства.

Адвокатът на Стайков - Лъчезар Таков обясни, че много пъти го е посещавал и Стайков бил на системи, за да му се правят вливания. "Няма как Стайков да взима други лекарства", обясни Таков, цитиран от вестник "24 часа". И допълни, че бизнесменът не е в инвалидна количка, защото изпитва любов да се движи седнал, а защото няма сили да води нормален живот. Гладната стачка била начин да се обърне внимание за несправедливостта, обясни Таков и допусна, че всичко това било опит да се въздейства върху съдиите.

Колкото до намерената карта за телевизия, защитникът на Стайков обясни, че много други затворници имат право да гледат телевизия, имат право на безалкохолни напитки и това не е престъпление. А освен Стайков, в тази стая имало още трима души.

"Проблемът не е какво е намерено, проблем за прокуратурата е самият Миню Стайков", каза Таков и беше категоричен, че имало непрекъснат натиск над лекарите, които "все едно влизат при смъртник".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама