В четвъртък ще е слънчево, на места ще превали

07:15, 22 май 19 25 879 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

До обяд времето ще бъде слънчево. Следобед ще има временни увеличения на облачността, като на отделни места в Източна България и планинските райони ще превали краткотраен дъжд. Ще духа слаб до умерен западен вятър. Максималните температури ще са между 23 и 28 градуса.

По Черноморието ще е слънчево, след обяд ще има временни увеличения на облачността, но валежи не се очакват. Максималните температури ще са между 21 и 27 градуса.

В планините също ще бъде слънчево, но следобед ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на места ще превали краткотраен дъжд, възможно е и да прегърми. Ще духа умерен, по високите и открити части – силен западен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 18 градуса, на 2000 метра – около 8 градуса.

В четвъртък сутринта ще бъде предимно слънчево. Около обяд от запад на изток ще започне да се развива купеста и купесто-дъждовна облачност, като е възможно на места да превали и прегърми. Възможни са и градушки. През нощта и на 24-ти май явленията ще са интензивни и в по-голямата част от страната.

В петък облачността ще е значителна, купеста и купесто-дъждовна. На много места ще има превалявания, временно интензивни, придружени и с гръмотевици. Към края на деня вятърът от северозапад ще се усили.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама