Къде няма да има вода в София

07:00, 27 май 19 / Общество 25 289 Topnovini
1

На 27 май 2019 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Проф. Фритьоф Нансен“, Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ от ул. „Проф. Фритьоф Нансен“ до ул. „Георги Сава Раковски“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ ъгъла с ул. „Гечкенли“.

На 27 май 2019 г. (понеделник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Рождество“, кв. „Овча купел“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Народно хоро“ от ул. „Рождество“ до ул. „Буземска“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Народно хоро“ ъгъла с ул. „Рождество“.

На 27 май 2019 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Нешо Бончев“, кв. „Орландовци“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Нешо Бончев“ от ул. „Лястовица“ до ул. „Нешо Бончев“ №23.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Нешо Бончев“ ъгъла с ул. „Лястовица“.

 

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Ключови думи
Най-нови Най-четени Най-коментирани