Вегани са възмутени от новия клип на Ицо Хазарта

10:50, 25 май 19 / Любопитно 25 3046 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Стотици вегани от голяма Фейсбук група се нахвърлиха срещу новия хит на Ицо Хазарта „Гладен”, като заявиха, че реди обиди и псувни срещу тях в парчето, пише Lupa.bg. Според суровоядците рапърът не просто дискриминира тяхната общност, но и призовава да се яде месо, като за капак ги псува на майка. Някои от най-разгневените се заканиха да вдигнат протест срещу рапъра.

„Хазарта използва публичното пространство, за да прокарва вредни идеологии. Това, че използва нецензурни думи и ругатни в песента си, за да се хареса на определена публика е безобразие”, коментира 43-годишният Иван Луков от София, който от 25 години не е консумирал нищо животинско.

„Прасета, филета... Ще я караме на салати и мляко 2,5 процента…", се пее в хита на Ицо. Тази ирония обаче хич не допадна на отреклите се от месото.

Веганите настояват, че Хазарта открито им се подиграва.

„Кво да ям? Никви прасета, телета, филета, кюфтета, спираме тия питиета, мани ги тия мезета, караме само на 2% мляко, боб в гърнета, плод и зеленчук и две кафета”, реди рими Хазарта в парчето си, което се радва на интереса на стотици хиляди негови фенове.

„Какво иска да каже - че сме глупаци, които ядат плод и зеленчук? Значи е по-достойно да се тъпчем с умрели животни и да се наливаме с алкохол, така ли?”, изригнаха срещу него и други почитатели на безмесния начин на живот. Веганите обаче са най-ядосани от това, че Хазарта ги нарича илюминати.

„..пак съм трезвен и съм бесен - как ядете само салати, майка ви деба, илюминати…”, пее Ицо в бързо набиращия скорост хит.

Финалът на „Гладен” също „вади от обувките” здравословните. „Хората по два екземпляра отиват към бара, а аз седа и гледам тъпо кантара... колко бързо преработвате храната - дай една пържола и си земи киноата!”, раздразни веганите до крайност Хазарта.

Недоволните от идеологията на Хазарта се зарекоха да спрат да слушат завинаги песните на прочутия рапър.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама