Ед Шийран шокира феновете си с избор на група за сватбения си танц

13:20, 27 май 19 / Любопитно 25 1369 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Британският певец и автор на песни Ед Шийран е шокирал феновете си, избирайки ирландската група "Уестлайф" да пее на предстоящото му сватбено парти, пише в. "Дейли стар".

По-рано през годината се появиха публикации, според които Шийран се е оженил тайно за своята избраница Чери Сийборн. Сватбата се е състояла преди Коледа в имението на певеца в Съфолк, Източна Англия, в присъствието на ограничен кръг гости. Съобщено беше също, че младоженците ще отбележат събитието с голямо парти през лятото.

Сега става ясно, че специални гости на празненството ще бъдат поп звездите от "Уестлайф". Желанието на Ед Шийран е групата да изпълни хитовото си парче "Flying Without Wings" за първия сватбен танц на двойката, предава БТА.

"Уестлайф" може и да изглеждат необичаен избор за изпълнители на партито, но групата е изиграла важна роля за музикалната кариера на Ед. Именно тези момчета са причината той да посегне към китарата и да направи първите си стъпки като музикант. Това ги прави особено специални за него", казва неназован източник от обкръжението на Шийран.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама