Обвиниха Мартин Камбуров, потеглил с три скоби на колата си

14:38, 27 май 19 25 1952 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Районна прокуратура-Пловдив привлече като обвиняем по бързо производство футболиста Мартин Камбуров за това, че на 26 май е унищожил три „скоби“ от система за репатриране.

Според събраните доказателства на ул. „Полк. Сава Муткуров“ „Фолксвагаген“ е бил спрян след поставен знак за забрана за престой и паркиране и допълнителен указателен знак за репатриране с „Паяк“. Заради неправилното паркиране на автомобила са били поставени три скоби.

Мартин Камбуров задържан за хвърлени 30 лева на капака на колата

В този момент пристигнал обвиняемият. Автомобилът бил собственост на негова позната. Когато видял тримата служители, обвиняемият започнал да ги обижда и ругае по повод действията им. Той хвърлил по унизителен начин на земята пред тях 30 лева – една банкнота от 20 лева и една банкнота от 10 лева, за да плати таксата за неправилно паркиране.

Полицейският служител му поискал документ за самоличност, но Камбуров отказал да го предостави. Той се качил в автомобила и потеглил с поставените три „скоби“. След няколко метра спрял, като на място пристигнали екипи на „Общинска полиция“ и на Трето РУ на МВР-Пловдив.

Установено е, че „скобите“ са били повредени по време на движението и не могат да се използват повторно.

Мартин Камбуров е бил задържан за срок от 24 часа по Закона за МВР. С постановление на прокурор му е наложена мярка за неотклонение „Гаранция“ в размер на 1000 лева.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама