Обвиниха Мартин Камбуров, потеглил с три скоби на колата си

14:38, 27 май 19 / Крими 25 1005 Topnovini
1

Районна прокуратура-Пловдив привлече като обвиняем по бързо производство футболиста Мартин Камбуров за това, че на 26 май е унищожил три „скоби“ от система за репатриране.

Според събраните доказателства на ул. „Полк. Сава Муткуров“ „Фолксвагаген“ е бил спрян след поставен знак за забрана за престой и паркиране и допълнителен указателен знак за репатриране с „Паяк“. Заради неправилното паркиране на автомобила са били поставени три скоби.

Мартин Камбуров задържан за хвърлени 30 лева на капака на колата

В този момент пристигнал обвиняемият. Автомобилът бил собственост на негова позната. Когато видял тримата служители, обвиняемият започнал да ги обижда и ругае по повод действията им. Той хвърлил по унизителен начин на земята пред тях 30 лева – една банкнота от 20 лева и една банкнота от 10 лева, за да плати таксата за неправилно паркиране.

Полицейският служител му поискал документ за самоличност, но Камбуров отказал да го предостави. Той се качил в автомобила и потеглил с поставените три „скоби“. След няколко метра спрял, като на място пристигнали екипи на „Общинска полиция“ и на Трето РУ на МВР-Пловдив.

Установено е, че „скобите“ са били повредени по време на движението и не могат да се използват повторно.

Мартин Камбуров е бил задържан за срок от 24 часа по Закона за МВР. С постановление на прокурор му е наложена мярка за неотклонение „Гаранция“ в размер на 1000 лева.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Анкета

Трябва ли работещите да плащат сами първия ден от болничния си?

Всички анкети

Моля, изберете един от посочените отговори

Резултати 133 гласа

Гласуването за дадена анкета е възможно веднъж на всеки 24 часа.