Десислава Иванчева: Обмислям да се кандидатирам за кмет на София

19:05, 27 май 19 / Политика 25 1511 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Временно отстранената от длъжност кметица на столичния район „Младост” Десислава Иванчева се яви на евроизборите като независим кандидат и спечели процент и половина от гласовете. Това се случи, след като беше осъдена на първа инстанция на 20 години затвор по едно от най-нашумелите дела в страната. Социолозите нарекоха това феномен.

Десислава Иванчева вече гледа към местните избори

''Този вот, който ми се даде, е 50% на хората, които не са намерили партия, за която да гласуват, а другите 50% са от тези, които вярват в нашата невинност и ни подкрепят. Енергията, която ни дават, е страхотна” отправените ми обвинения”, каза Иванчева за bTV в пряко включване от болницата, където се намира за операция.

„Имам предложение от хората да стана кмет на София, но не съм го обмисляла. За да оправя „Младост” и другите квартали на София, може и да се пробваме да се кандидатирам”, разкри Иванчева.

„Екипът на адвокат Марковски е много добър, но с адвокат Хаджигенов е кауза”. Така Иванчева мотивира решението си да смени своя адвокат след решението на първа инстанция.

„Който и адвокат да беше на първа инстанция, нямаше да има разлика. Отпаднаха много от нещата срещу нас, съшити с бели конци. Остана да оборим твърдението, че някой от нас е искал подкуп”, заяви Иванчева.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама