Какво е ежедневното меню на Меган Маркъл и кои са кулинарните й „прегрешения“

20:00, 28 май 19 / Любопитно 25 2623 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Меган Маркъл се определя като почитател на храната. Не е изненада, че херцогинята на Съсекс включва множество здравословни и доста вкусни рецепти в хранителния си режим. Преди да се присъедини към кралското семейство, бившата актриса често е споделяла какво влиза в кухнята ѝ и слага в чинията си.

Сред малките ѝ тайни са полезни храни като киноа, кале, морски дарове и много прясна храна – факт, който приписва на израстването си в Южна Калифорния.

Нещата, с които прегрешава, са доста интересни - вино, канадски пържени картофи и…макарони със сирене… Сигурни сме, че вкусът ѝ доста се е променил, с промяната на статута ѝ. Но вижте каква храна можете да откриете в дома ѝ.

Закуска

Когато ѝ се е налагало да отиде на снимки в 4:15 сутринта, Меган се събуждала с гореща вода и лимон. След това закусвала с овесени ядки, банани и сироп от агаве. Тя е голям фен на яйцата, които приготвя на омлет с билки и сирене, а когато е в някой хотел, поръчва яйца на очи с резенчета авокадо. Любимите ѝ сутрини включват боровинкови палачинки с препечен бекон и кленов сироп.

Обяд

Обядът на Меган по време на снимки включвал салата с протеин, подобен на киноа. „В началото на всяка седмица си приготвям кутия с киноа и докато къкри, задушавам лук, чесън и всякакви зеленчуци, които имам в момента, в отделен тиган.“ Завършва с микс от подправки, който майка ѝ използва още от времето, когато Меган е била малка, малко червен пипер и нарязани пресни билки.

Когато е по-малко заета, Меган обича да приготвя рибни такоси на керамичния си грил. Приготвя ги като пълни чушки, лук, бяла риба в топли царевични питки с малко пресен сок от лайм.

Когато се храни в ресторанти, също предпочита морска храна, плюс пържени картофи. „Обичам да обядвам с други хора, за да можем да си поделяме пържените картофи.“ Когато снимат „Костюмари“ в Торонто, страстта ѝ към пържените картофи прераства в страст към путините със задушени сирена и сос. „Трябва да скърцат, когато ги опиташ. Сиренето трябва да издава този звук. Така знаете, че са идеални.“

Вижте с каква храна продължава деня си Меган докато е била актриса тук!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама