Марешки: Трябваше да обикалям от обект на обект като Борисов

12:00, 29 май 19 / Политика 25 1367 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

''Хората са отвратени от цялата политическа класа'', заяви лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки в коментар за резултатите и ниската избирателна активност у нас на изминалите парламентарни избори, предаде БГНЕС.

„Изминаха едни странни избори. Благодаря на всички родолюбци, които намериха волята да изразят своята гражданска позиция“, заяви Марешки.

''Хората ме считат за много популярен тук, не искат мен да ме няма в България. Трябваше да постъпя като Борисов - да сложим друг човек на първо място, а аз да обикалям от обект на обект''. Тези свои грешки във връзка с евровота отчете лидерът на "Воля" Веселин Марешки.

''Опозицията в България има с около 25% по-висок процент от управляващите'', настойчиво обърна внимание Марешки.

''При 6 500 000 избиратели ГЕРБ печели 9% от българското общество - 570 000 гласа. С 9% подкрепа трябва да си много по-диалогичен'', препоръча Марешки.

Марешки представи протокол, в който "Воля" има 2 преференции, а има 0 гласове.

От ВОЛЯ съобщиха, че ще потърсят среща с главния прокурор Сотир Цацаров и премиера Бойко Борисов, заради регистрирани от тях нарушения в изборния ден. За пример те посочиха мъжа на тяхна активистка, който е полицай и на когото, според тяхната информация, са му казали да напусне полицията заради това. 

"Минаваме в партизанска борба. Няма да осветяваме нито един фен, за да не му се случват неприятни неща", заяви Марешки.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама