Борисов разпореди спешна проверка на загражденията по магистралите

14:45, 29 май 19 / Политика 25 1713 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Министър-председателят Бойко Борисов разпореди на министъра на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова и на министъра на вътрешните работи Младен Маринов да предприемат спешна проверка на загражденията по магистралите, съобщиха от МС.

„Там, където са откраднати, веднага да се възстановят, там където са пробити, да се поправят“, заяви премиерът Борисов на днешното правителствено заседание.

Министър-председателят беше категоричен, че трябва да се реагира максимално бързо при сигнал за скъсани или липсващи заграждения. 

Борисов призова още регионалния министър Петя Аврамова, която днес има рожден ден, без никакво забавяне да работи по пътните проекти в страната.

"Започвате да строите по най-бързия начин - от "Младост" до "Тракия" - тази страховита тапа трябва да се развързва незабавно. И както сме говорили - околовръстното на Пловдив, на Пазарджик, всичко това по "Хемус", Северна България, Монтана - Видин, Ботевград - Мездра. Имате пълен картбланш сега тези обекти да тръгнат веднага. Те са жизненоважни за региона", каза премиерът. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама