Агенция по вписванията започва мащабна оптимизация на системите си

12:50, 30 май 19 25 1567 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

До края на годината Агенцията по вписванията ще извърши поетапно действия по оптимизация на хардуера и софтуера на информационните си системи, както и въвеждане на нови функционалности, съобщиха от агенцията.

Всички предстоящи активности целят модернизиране и обновяване на услугите, въвеждане на нов модел за постоянно наблюдение и контрол и повишаване сигурността на работата на информационните системи на Агенцията.

Агенцията по вписванията уведомява всички потребители, че като първи етап от планираното оптимизиране, в периода от 15:00 ч. до 18:30 ч. на 1 юни 2019 г. (събота), както и на 8-9 юни 2019 г. (събота/неделя) и 15-16 юни 2019 г. (събота/неделя) електронните услуги, предоставяни от Имотен регистър, Търговски регистър, Регистър БУЛСТАТ и Регистър на имуществените отношения на съпрузите няма да бъдат достъпни.

Потребителите на електронните услуги, ще бъдат допълнително уведомени, на официалния сайт на Агенцията по вписванията за точното времетраене на спиранията, за датите 8-9 и 15-16 юни 2019г.

Периодите и времетраенето на процедурите, в които ще се извършват действията по оптимизация, са съобразени с очакваните натоварвания на системите. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама