„Петорката от Монтерей” сияе на премиерата на „Големите малки лъжи” 2

19:00, 30 май 19 / Любопитно 25 1751 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На 9-ti юни очакваме втория сезон на обичания сериал „Големите малки лъжи” (Big Little Lies) по HBO. Като „петорката от Монтерей” ще видим отново Рийз Уидърспун, Зоуи Кравиц, Лора Дърн, Шайлийн Уудли и Никол Кидман. Мерил Стрийп пък ще се превъплъти в майката на Пери – покойния герой на Александър Скарсгард.
 
Вторият сезон на Big Little Lies беше потвърден от HBO в края на 2017 г., а след поредицата от триумфи (най-успешен и награждаван сериал) очакванията са високи.

Изпълнителни продуценти на „Големите малки лъжи” 2 са самите Рийз Уидърспун и Никол Кидман, а режисьор на втория сезон е Андреа Анролд. Поредицата на HBO е по едноименния бестселър на Лиан Мориарти.
 
Героините Мадлин, Селест, Джейн, Бони и Рената са преследвани от вина, докато майката Мери Луиз Райт иска да разбере истината за смъртта на сина си.

Първоначално феновете се опасяваха, че втори сезон може да развали идеалното впечатление от първите седем епизода. Но след като продължението вече е факт, а актрисите се събраха за премиерата му в Ню Йорк на 29 май, нетърпението е налице.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама