Вижте най-актуалните бански за лято 2019

18:00, 31 май 19 / Любопитно 25 1624 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Лятото е съвсем близо, въпреки че времето все ни кара да се колебаем дали скоро ще можем да се отпуснем лежерно край морския бряг (ако вече не сме го направили, разбира се). И точно в началото на топлите месеци е моментът, в който да помислим и за слънцезащитата, и за банските си за този сезон.

Ако искаме не просто да си купим нещо ново за плажа, а и там да бъдем в крак с тенденциите, ето какво да търсим по магазините.

Флорални мотиви

Намираме ги навсякъде и банските не правят изключение. Най-добре се комбинират със светли, пастелни тонове. Подходящи си както за цели бански, така и за половинки.

Принт

Анималистичният принт завладя дамската мода и не подмина и плажните тоалети. Тук разнообразието е огромно и със сигурност ще намерим някой модел и десен, който да пасне и на нашия стил.

Изрязани

Но на нестандартни места. Тази тенденция при целите бански се изразява в липсващо парче  плат от едната страна на талията например. При половинките имаме изрязани части отстрани на долнището или върху горнището. Тук трябва да бъдем внимателни, за да не прекрачим границата на добрия вкус.

Райета

Хоризонтални, вертикални, черно-бели, цветни. И този сезон ще ги виждаме често на плажа, а ако искаме и ние да заложим на тях, по-добре да изберем по-шарен и нетрадиционен модел.

Акценти

Този сезон е актуално те да са върху раменете. За тази цел обаче трябва да се примирим, че ще имаме бели линии по тях от презрамките на банския. Ако обаче не сме много по събирането на тен, подобен бански е истинско бижу за нас.

Висока талия

Ако харесваме бански от две части, можем да намерим най-подходящия модел за нас, който да е с висока талия. Предимството на този тип модели е, че прикриват коремчето, ако не можем да се похвалим с перфектна преса, пише Marie Claire.

Металически цветове

Още една тенденция за по-смелите дами. Сребърни, златни, медни, бронзови- всичко е позволено, стига да ни харесва.

Неон

Всичко започна със сестрите Кардашиян и завладя и плажната мода. Ярките, електрикови цветове са малко по-претенциозно и определено се набиват на очи край морския бряг. Но ако търсим точно този ефект, значи ще намерим и точния неонов бански.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама