Гешев: Ралев е наблюдаван от пет месеца за корупционни престъпления

13:32, 31 май 19 25 1199 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"Арестуваният в четвъртък зам.-кмет на Пловдив Ральо Ралев е наблюдаван от пет месеца", съобщи на извънреден брифинг зам.-главният прокурор Иван Гешев.

Оставиха в ареста кмета на пловдивския район ''Северен''

Ралев е наблюдаван за корупционни престъпления. Към момента няма привлечени лица към досъдебното производство. С събота до края на деня ще стане ясно дали и как на задържаните ще бъде наложена мярка за неотклонение.

Следенето на Ралев е започнало след доклад при главния прокурор, който е бил препратен към специализираната прокуратура. "Надявам се случаят да приключи с влязла в сила присъда", допълни Гешев, цитиран от БГНЕС.

Пловдивският районен кмет Ральо Ралев е задържан за корупционни престъпления

При разкриването на престъпленията в пловдивския район са използвани специални разузнавателни средства, а задържането на самия кмет и служители на администрацията му е извършено от СДВР. "По обясними причини столичната дирекция на вътрешните работи извърши арестите", допълни Гешев.

В четвъртък кметът на район "Северен" Ральо Ралев беше задържан в района на бул. "Марица" в Кършияка. По-късно той беше доведен с белезници в сградата на общината, където течеше и претърсване. Ральо Ралев е втори мандат кмет на "Северен", член на ГЕРБ.

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама