Веселин Маринов: Мръсно нещо е политиката, удариха Цветанов

09:40, 01 юни 19 25 1922 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

,,Знам, че той вече не е това, което беше до вчера. И дойде като гръм от ясно небе за мен и за всички мои близки. Дори за момент спрях автомобила и изпаднах в някакви размисли - колко мръсно нещо е политиката. Едва ли има нещо, което е по-некоректно на този свят от политиката", заяви Веселин Маринов, цитиран от Offnews по повод оставката на Цветан Цветанов от ръководните постове в ГЕРБ.

Изказването на певеца в ефира на Дарик радио е от четвъртък - ден преди репликата на премиера Борисов "Не ми се искаше повече Веско Маринов да ми пее на концертите. Ясно бях казал как трябва да се проведе кампанията, не се съобразиха на моменти с мен."

Маринов описва Цветанов така: "Той се научи на удари, на некоректност, той се научи на много работа. Той има зад гърба си много хора в цялата страна, които знаят колко работи, колко е качествен и колко е честен човек. Това е удар по достойнството му, по неговия морал. Ще го изживее вътрешно трудно. Но мисля, че няма да го покаже пред обществото, дори и пред другите му близки хора, защото е уникален човек, силен."

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама