Къде няма да има вода в София

07:00, 04 юни 19 25 923 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На 04 юни 2019 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Пирински проход“, жк. „Красно село“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Пирински проход“ от ул. „Дойран“ до ул. „Хубча“
ул. „Хубча“ от ул. „Пирински проход“ до бул. „Гоце Делчев“
бул. „Гоце Делчев“ от ул. „Дойран“ до ул. „Княгиня Клементина“
ул. „Княгиня Клементина“ от бул. „Гоце Делчев“ до ул. „Дебър“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Пирински проход“ ъгъла с ул. „Хубча“.

На 04 юни 2019 г. (вторник), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Георги Никифоров“, с. Чепинци, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Хоризонт“, ул. „Отечество“, ул. „Стара планина“, ул. „Орфей“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Реката“ ъгъла с ул. „Георги Никифоров“.

На 04 юни 2019 г. (вторник), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Дядо Йоцо“, вилна зона „Симеоново - Драгалевци“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Златен век“ от ул. „Васил Попович“ до ул. „Симеоновска“
ул. „Дядо Йоцо“ №2, 2А

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Симеоновска“ ъгъла с ул. „Златен век“.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама