Снимки на деня 6 Юни 2019

15:25, 06 юни 19 / Денят в снимки 25 3323 Topnovini
Цветя поставени в фалшива кръв, по време на акция на ненасилствено гражданско неподчинение в знак на почит към жертвите на минали, настоящи и бъдещи екоциди, стартирано от активистите на социално-политическото движение "Въоръжено въстание" на Бундесплац пред на швейцарския парламент в Берн, Швейцария.
1
Членове на радикални сикхски организации крещят прохалистански лозунги и размахват мечове по време на мемориал за жертвите по време на операция Синя звезда през 1984 г., в Златния храм, най-святото място на сикхите в Амритсар, Индия.
2
Горила се разхлажда със замразени студени плодове в зоологическата градина в Прага, Чехия.
3
Посетители в зоологическа градина застанали около слон в зоологическата градина Рагунан в Джакарта, Индонезия по случай края на свещения месец Рамадан.
4
Украински активисти носят гигантско хапче с лозунга Закон 10313 е лекарство за два милиона пациенти по време на протестния митинг пред сградата на парламента в Киев, Украйна. Активистите се обединиха и поискаха от депутатите да приемат законопроект, регламентиращ употребата на канабис в медицината и научните изследвания.
5
Китайска двойка позира за снимките си преди сватбата на Бунд пред кулата Шанхай в района на Пудонг, Шанхай, Китай.
6
Китайско момиче позира за снимка на площад Тянанмън в Пекин, Китай.
7
Мюсюлманите по света празнуват Eid al-Fitr, тридневния фестивал, отбелязващ края на мюсюлманския месец Рамадан. Eid al-Fitr е един от двата големи празници в исляма.
8

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани

Анкета

Кой кандидат за кмет е с по-големи шансове на изборите в София?

Всички анкети

Моля, изберете един от посочените отговори

Резултати 277 гласа

Гласуването за дадена анкета е възможно веднъж на всеки 24 часа.