Станете част от фестивала „Mish Mash Fest“

18:40, 07 юни 19 / Култура 25 1335 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В градинката зад Националната библиотека „Св. св. Кирил и Методий“ ще се проведе фестивалът „Mish Mash Fest“ на 8 и 9 юни 2019 г., съобщиха от  Столична  община.

Във втория уикенд на месец юни традиционното лятно издание на „Mish Mash Fest“ ще събере на едно място най-талантливите независими български творци и дизайнери. В градинката зад Националната библиотека на 8 и 9 юни от 10.00 до 20.00 часа над 60 български автори ще представят своите неповторими бижута, дрехи, обувки, сувенири, козметика, декорация. Освен с рекордния брой изложители, фестът ще бъде забележителен и с разнообразната културна програма– работилници за най-малките, литературни беседи, ателиета, стендъп и музикални изпълнения и в двата фестивални дни.

За доброто настроение в първия ден от събитието ще се погрижат Ража и Илиана от нашумялата инди банда Dead Man’s Hat, следвани от DJ set на Десислава Андонова, DJ Desy, известна от проектите Phuture Shock и Sentimental Swingers.

В неделя вечер гостите ще забавлява стендъп комедиантката Nadia Bright, а след нея сцената ще завладеят Ния, победителката от последното издание на Гласът на България, и китаристът Александър Георгиев – Алекс.

Над 10 000 гости очакват организаторите от Момичетата от града, които за този „Mish Mash Fest“ си партнират със Столична община, в рамките на Календара на културните събития на столицата.

Освен на изкушенията в шопинг зоната, посетителите ще могат да се насладят и на приятно настроение сред зеленината на градината, в специален кът със страхотна музика, вкусна храна иразхлаждащи летни питиета и коктейли.

Разнообразната и прецизна селекция на участниците гарантира предложения за всички вкусове – от класически образци на ювелирното изкуство, през модерни дизайнерски произведения до експериментални и новаторски идеи и решения.

Фестивалът е част от Календара на културните събития на Столична община за 2019 г. И се организира под известната вече марка „Mish Mash Fest“, чиито 22 издания досега затвърдиха събитието като едно от най-успешните хендмейд изложения в България.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама