Дъщерята на Арнолд Шварценегер се омъжи за Крис Прат

14:20, 10 юни 19 / Любопитно 25 2294 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Холивудският актьор Крис Прат и Катрин Шварценегер - дъщерята на Арнолд Шварценегер и Мария Шрайвър, сключиха брак, съобщи Контактмюзик.

Крис и Катрин, които започнаха да се срещат миналото лято, се ожениха по време на романтична церемония в Монтесито, Калифорния, в присъствието на свои близки и приятели.

"Атмосферата бе прекрасна - навсякъде имаше много цветя и зеленина", сподели източник, цитиран от сп. "Пийпъл".


Сред присъстващите бяха родителите на Катрин - Арнолд Шварценегер и Мария Шрайвър, както и 6-годишният син на Крис - Джак.

След церемонията гостите пиха коктейли на моравата и бяха забавлявани с изпълнения на живо. "Имаше единствено местни храни, включително огромно количество пресни зеленчуци", отбелязва източникът. "Беше избрано леко лятно меню. За десерт имаше малини, боровинки, френско грозде."

Сватбените одежди и на двамата са от Джорджо Армани.

 

Вчера беше най-хубавият ден от живота ни! Ние станахме съпруг и съпруга пред Бога, нашите семейства и тези, които обичаме. Беше интимно и емоционално", написаха те в своите постове.

Прат и Шварценегер обявиха годежа си си през януари, след като в продължение на месеци излизаха заедно без много шум.

„Сладка Катрин, толкова се радвам, че каза да!“, написа тогава актьорът, който играе в "Пазителите на галактиката". „Много се радвам да се оженя за теб. Горд съм да живея смело с вяра с теб.“

39-годишният Прат беше женен осем години за холивудската актриса Ана Фарис, но двамата се разделиха през юли 2017 г. Актьорът се прочу с ролите си в поредиците "Пазители на галактиката", "Джурасик свят", "Отмъстителите" и филмите "Великолепната седморка", "Тя" и "Враг номер едно".

29-годишната Катрин е най-голямата дъщеря на Арнолд Шварценегер и Мария Шрайвър. Освен като журналистка и блогърка, Катрин се изявява и като писателка - авторка е на няколко книги, сред които детската книжка "Маверик и аз", публикувана през 2017 г.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама