Калоян Паргов: Бих подкрепил Мая Манолова за кмет

08:22, 11 юни 19 / Политика 25 961 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"Ако структурите издигнат омбудсмана Мая Манолова за кмет, аз бих я подкрепил", каза пред Нова телевизия председателят на Градския съвет на БСП-София Калоян Паргов.

"Търсим кандидатура, която е извън рамките на БСП, защото тук вече 30 г. губим. Видяхме, че моделът Радев се получи", заяви Паргов. 

Атанас Мерджанов: Има авторитарен стил на управление в БСП

"Мая Манолова се доказа като гласа на народа. Няма да е лошо да стане и гласът на софиянци", каза Паргов. Той припомни лошите ремонти в София и подчерта, че това е нещо, което трябва да се промени.

"След като видя и нейното име ще трябва да разговарям с нея. Досега не е имало такъв разговор", каза още той.

Сергей Станишев: БСП се превърна в популистка партия

"Където е съгласието, там е победата. Ако БСП иска местната власт, това минава със силно местно присъствие. Корнелия Нинова с тази нейна оставка хвърли БСП в хаос и сега се чудим какво да правим на 16-ти юли. Тя някак драматизира с тази ситуация. Тя сама обяви награда за главата си и отвори кутията на Пандора. Това, което аз съм и казал в личен разговор е да не подава оставка. Кому е нужно това? Хората ми казаха "Кажете й - Инат врат чупи", каза още Паргов.

"Партията има нужда от всички и всеки. Никой обаче няма да подкрепи една партия, в която се карат помежду си", подчерта той.

"Ако Елена Йончева също е предпочитана от организациите, ще го обсъдя с нея да видя каква е нейната мотивация, но тя вече е в ново амплоа", добави той.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама