Снимки на деня 11 Юни 2019

12:15, 11 юни 19 25 3888 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Изгрев над град Наблус на Западния бряг, Израел.
Mитинг пред президентския офис в Киев, Украйна, във връзка срещу възможната забрана за изстрелване в източната украинска конфликтна зона.
Две жени в средновековен костюм посещават историческия фестивал Times and Epochs в Москва, Русия. Times and Epochs е исторически фестивал, който се провежда в центъра на Москва.
Привържениците на Демократическата партия на Молдова по време на протест пред сградата на главните прокурори, докато се опитват да блокират входа, в Кишинев, Молдова.
Оптичната илюзия, причинена от издигането на топлина по път в Ню Делхи, Индия.
Рабхите по време на фестивал Baikho в Kamrup, Индия. Фестивалът се чества за просперитета на общността и успеха на реколтата.
Ловецът на Washington National Kurt Suzuki празнува заедно със съотборниците си, след победата си в мача между Вашингтонските национали и Чикаго Уайт Сокс в Чикаго, САЩ.
Спортисти от Западните Сидни по време на тренировъчна сесия в Сидни, Австралия. The Giants ще играят на Северния Мелбърн на 16 юни.
Чито Мито Перейра в действие по време на петия кръг в 119-то открито първенство по голф в Пебъл Бийч, Калифорния, САЩ. Турнирът ще се играе от 13 до 16 юни.
Демонстрантите обикалят улиците в Порт-о-Пренс, Хаити. Столицата на Хаити беше почти парализирана, след като опозицията призова протестантите да поискат оставката на президента Jovenel Moise поради твърдения за корупция.
Изгрев над град Наблус на Западния бряг, Израел.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама