Вижте как се справя Анджелина Джоли като самотна майка

18:00, 11 юни 19 / Любопитно 25 397 Topnovini
1
2
3
4
5
6
7

Анджелина Джоли отново се върна към стария си живот. Тя снима филми, заобиколена е от шестте си деца, отпразнува още един рожден ден и изглежда по-великолепно от всякога.

Джоли и Брад Пит се разделиха окончателно през април след дълъг и ожесточен развод. И докато напрежението между тях остава, те се съгласиха, че трябва да поставят децата си на първо място.

Тя подава молба за развод през септември 2016 и оттогава живее 24/7 като самотен родител, баланскирайки между рождени дни, суши вечери и натоварения си график.

Джоли се мести в Албакърки, Ню Мексико, за да прекарва време с Мадокс, Захара, Пакс, Нокс и Вивиан и за да заснеме „Those Who Wish Me Dead“. Тя е по-заета от всякога, след като си почива от актьорството, но не и от всичките си останали занимания, които през последните три години включват режисура, продуциране и пътуване като специален пратеник на ООН.

И, разбира се, в началото, в средата и в края на деня, майчинството. А то, освен всички други неща, включва и организирането на незабравими рождени партита за децата. Виждаме ги все по-често на червени килими, защото са по-големи. Те пътуват почти навсякъде с майка си и често посещават различни събития.

Според източници, децата също живеят в Албакърки, посещават майка си на снимачната площадка и наслаждавайки се на всички удобства на дома. Анджелина ги глези и задоволява всяка тяхна нужда. Това лято децата ще посетят Лос Анджелис, за да видят баща си.

Джоли споделя, че е емоционална, когато е сама, защото е станала свидетел на развода на родителите си. „Не искам децата ми да се тревожат за мен. Мисля, че е по-удачно да плача под душа, отколкото пред тях. Те трябва да знаят, че всичко ще е наред дори и когато ти не си сигурен в това.“

Тя забелязва и някои от физическите последици от стреса, който е преживяла, включващи още малко сиви косми и по-суха кожа. „Не мога да разбера дали е менопауза или е от годината, която преживях. Но се чувствам повече жена, защото съм сигурна в избора си, поставям семейството си на първо място и отговарям за живота и здравето си. Мисля че това определя една жена като такава.“

След като разкри, че е премахнала яйчниците и фалопиевите си тръби, като превантина мярка, тя заяви: „Чувствам се по-зряла и опитна. Щатлива съм, че съм израснала. Не искам отново да съм млада. Децата ми помагат страшно много. Те са най-добрите прятели, които някога съм имала. Никой в живота ми не ме е подкрепял повече.“

Тя намира подкрепа и в баща си, с който не бяха в добри отношения след раздялата му с майка ѝ. Но сега всичко е наред. „Имаме някои трудности, но успяваме да говорим чрез изкуството. Открихме, че това е нашият общ език.“

Междувременно Джоли доста мисли за политика. Научете подробности тук!

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани