Мъж обра две банки въоръжен с авокадо

10:00, 13 юни 19 / Свят 25 1054 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Мъж, въоръжен с авокадо, ограби две банки в израелския град Беер Шева, предаде в. "Дейли мейл", цитира в. "Телеграф".

Първият грабеж бил извършен в средата на май. Престъпникът отишъл в клона на местна банка и връчил на касиерката бележка, на която пишело да му предаде всички налични пари. Като видял, че тя се колебае, мъжът извадил черен предмет и заявил, че това е граната. Той заплашил да я пусне, ако тя откаже да му даде парите. Жената решила да не рискува и предала на бандита всичко, което имала като наличност в касата - около 4450 долара.

Пет дни по-късно маскираният престъпник отишъл в друг клон на същата банка. Той повторил номера си и успял да се измъкне с плячка, възлизаща на около 3300 долара.

Полицията не могла да идентифицира  грабителя по кадрите от видеокамерите в банковите клонове, тъй като той си закрил лицето със слънчеви очила и шапка. Пазителите на реда обаче успели да проследят бандита чрез данните на мобилния оператор. Оказало се, че това е 47-годишен рецидивист, който прекарал 3 г в затвора за друг грабеж. След арестуването му се установило, че той боядисал авокадо с черна боя, за да заприлича на ръчна граната.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама