Подобрява се състоянието на детето, затиснато от метална врата в училищен двор

08:42, 15 юни 19 25 1177 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Подобрява се състоянието на 5-годишното момче, което вчера пострада в двора на спортното училище в Пазарджик – върху него падна тежка метална врата. Това заяви пред bTV майката на детето Миглена Милчева.

Петгодишно момче пострада след инцидент на игрище в Пазарджик

То беше прието за лечение в местната болница с гръдно-коремна травма, натъртвания по лицето и счупена ключица.

„Лежи обездвижен, пускат му обезболяващи и системи. По-добре е, но е много изплашен – плаче като изляза от стаята”, сподели Миглена.

Майката заяви, че редовно води децата си на площадката, където се е случил инцидента. „Те обичат да играят футбол и ги водя много често там. Беше поредната вечер, в която реших да отидем след работа да поиграят”, добави тя.

Миглена каза още, че не е видяла самия инцидент. „Чух писъка на детето и се опитах да я вдигна, не успях, помогнаха ми”, заяви тя и посочи, че не ѝ е направило впечатление металните врати да са опасни.

„Снощи чух, че не трябвало да се влиза там – нито има табели, нито пише подобно нещо. Там има постоянно хора – спортуват, играят. Не се чувствам виновна. Тук като стане инцидент, винаги търсят вината в другите. Не мисля, че това е допустимо в училището”, заяви майката.

Жената беше категорична, че ще заведе дело срещу отговорните за инцидента.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама