Нинова: Дори Господ да е лидер на БСП, без актива ѝ, е нищо

11:10, 16 юни 19 / Политика 25 1567 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Преди три години ме избрахте за председател на БСП с програма. В нея има ясно разписани ангажименти – 3 точки за партията и 2 за България. Това заяви председателят в оставка Корнелия Нинова по време на 49-тия Конгрес на партията, предаде репортер на ТОПНОВИНИ.

Тя припомни свършеното до момента. По думите ѝ е бил спасен вестник „Дума“. Въпреки трудните изпитания имаме Българска свободна телевизия.

„През 2016 г., когато ме избрахте заявих, че правителството на Бойко Борисов е вредно за България и я води към катастрофа. Това смятам и в момента. БСП се превърна в единствена опозиция, отказвайки се от договорки и лъжи. Идеите в програмата са мои, но вие активът на БСП направихте тези идеи реални. Дори Господ да е лидер, без активът на БСП е нищо. Заедно свършихме много работа“, подчерта Нинова.

„На прага сме на криза с неизвестен край. Поводът за нея съм аз. Подаването на оставката ми е осъзнато и премислено решение. Моята представа за морал и достойнство в политиката не ми позволи да се крия зад колективна отговорност“, каза водачът на БСП. "Стига! Измъчихме хората си. Направих равносметка и реших да отстъпя. Нека партията избере по-добрия и да работим заедно за общия успех".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама