Едно от емблематичните имения в „Големите малки лъжи“ се отдава под наем

19:00, 17 юни 19 / Любопитно 25 1231 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Вторият сезон на „Големите малки лъжи“ започна с гръм и трясък. Освен звездните актьори и напрегнатите сюжетни линии, и този сезон е изпълнен с невероятни имения, включително това на Маделин Марта Макензи, изиграна от Рийз Уидърпсуун. Този дом на плажа е взел участие и в сериала „Хана Монтана“.

Ако силно желаете да живеете като някоя от дамите в „Петицата на Монтерей“, това имение е начинът. То е на разположение за отдаване под наем като луксозна ваканционна къща. Единственият недостатък, ако може да се нарече така, е че не се намира в Монтерей, Калифорния, където се развива действието на „Големите малки лъжи“.

Разположен е в Малибу и е предназначен за настаняване на големи семейства. Разполага със седем спални и осем бани и може да приюти 12 души – идеално за многофамилни семейни почивки. Можете да приготвяте закуска в кухнята, в която Маделин и семейството ѝ са спорили ожесточено. Можете да се наслаждавате на Тихия океан от същия стол, в който е седяла самата Рийз Уидърпсуун. Това е като сбъдната мечта.

Ето колко струва наема на този имот. Разгледайте и невероятните фотоси на имението тук!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама