Снимки на деня 17 Юни 2019

13:00, 17 юни 19 25 4061 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Херцога и херцогинята на Съсекс публикуваха снимка в профила си в Инстаграм, на която британският принц Хари държи шестседмичният си син Арчи Маунтбатън-Уиндзор.
Пианистът-композитор Ален Рош свири на своето вертикално пиано по време на спектакъл по случай Деня на отворените врати на строителната площадка на бъдещия Театър де Каруж, в Женева, Швейцария.
Фрегата Росия (Русия) плaва по река Нева по време на репетиция за отбелязване на завършването на училище в Санкт Петербург, Русия.
Марк Маркес  празнува победата си  в надпреварата на Гран При на Каталуня за мотоциклетизъм на писта в Монтмело, близо до Барселона, Испания.
Протестиращи спят на пътя, тъй като продължават митинг с , който настояват за пълно оттегляне на законопроекта за екстрадиция в Хонг Конг, Китай.
Табела No Plastic, turtles instead по време на  протестиращ пикник, организиран от Световния фонд за природата (WWF) Германия в парк Темпелхоф в Берлин, Германия. Целта е да се намали използването  на пластмаса в ежедневието и да се рециклира повече.
Френският жокей Пиер-Чарлз Будо пресича финалната линия, за да спечели състезанието Prix Diane de Longines в Шантили, Франция.
Голяма група хора участват в шестото издание на Денят на йогата  в Jubelpark, Брюксел, Белгия.
Протестиращите участват в шествие, против клането на животни в  Брюксел, Белгия.
Херцога и херцогинята на Съсекс публикуваха снимка в профила си в Инстаграм, на която британският принц Хари държи шестседмичният си син Арчи Маунтбатън-Уиндзор.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама