Къде няма да има вода в София

07:00, 19 юни 19 25 741 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Планови ремонти на Софийска вода налагат спиране на водоподавенето в определени райони на столицата на 19-ти юни. Вижте къде:

Във връзка с ремонт на уличен водопровод в кв. „Ботунец“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

  • кв. „Кремиковци“, кв. „Сеславци“
  • Със слабо налягане на водата ще бъде кв. „Ботунец“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Радивоя“ ъгъла с ул. „Св. Георги Победоносец“.

Във връзка с пресвързване на уличен водопровод на ул. „Паша Христова“ в кв. „Манастирски ливади - запад“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

  • ул. „Паша Христова“ от ул. „Синанишко езеро“ до ул. „Борис Димовски“
  • ул. „Синанишко езеро“ от ул. „Мур“ до ул. „Богомил Райнов“ и ул.
  • „Богомил Райнов“ №1, №2, №3

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Паша Христова“ ъгъла с ул. „Борис Димовски“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Велбъжд“ в кв. „Васил Левски“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Велбъжд“ от ул. „Поп Грую“ до ул. „Станислав Доспевски“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Велбъжд“ №44А.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.`

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама