Снимки на деня 18 Юни 2019

14:00, 18 юни 19 / Денят в снимки 25 3532 Topnovini
Афганистанско момиче, изселено  поради конфликти и бедствия. УНИЦЕФ поиска 50 милиона щатски долара, за да предостави така необходимата подкрепа на повече от 570 000 деца.
1
Американска лодка с прякор "Lady Liberty" тества водите в  пристанището в Ню Йорк по време на предварителен оглед на New York SailGP Race.
2
Пълнолуние в Шпайер, Германия.
3
Моделът Ford T Speedster, произведен през 1915 г. показан на изложението за ретро автомобили в музея на двореца Фестетикс в Кещели, Унгария.Смятан е за първият достъпен модел на Ford, произведен за двама.
4
Марк Гасол празнува на борда на открит автобус по време на победният парад в центъра на Торонто, Канада. Шампионът на НБА за 2019 г. Торонто Раптърс побеждава войните на Голдън Стейт.
5
Посетител стои между панелите на произведението "Коридор за изпълнение" (1969) на американския художник Брус Науман, изложен в музея на Пикасо, в Малага, Испания.
6
Револверът, който художникът Винсент ван Гог е използвал за самоубийство си, е представен на пресата в аукционният център Drout, Париж, Франция.
7
Хеликоптер за борба с подводната война е посрещнат с воден поздрав по време на 121-та годишнина във военна база в Кавите, южно от Манила, Филипините.
8
Деца облечени в костюми танцуват по време на  June Festivities в Каруару, Бразилия.
9

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.