Къде няма да има вода в София

07:00, 20 юни 19 / Общество 25 232 Topnovini
1

На 20 юни 2019 г. (четвъртък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Хайдушка гора“ жк. „Стрелбище“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Хайдушка гора“ от ул. „Червена роза“ до ул. „Твърдишки проход“
ул. „Кестенова гора“ от бул. „Гоце Делчев“ до ул. „Нишава“
ул. „Нишава“ № 108, № 109, № 110,
ул. „Твърдишки проход“ от бул. „Гоце Делчев“ до ул. „Нишава“
бул. България - бл. 18, бл. 19, бл. 20, бл. 21.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Хайдушка гора“ ъгъла с ул. „Твърдишки проход“.

На 20 юни 2019 г. (четвъртък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Райко Жинзифов“ кв. „Крива река“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Яков Крайков“ от ул. „Св. Георги Софийски“ до ул. „Райко Жинзифов“
ул. „Райко Жинзифов“ от ул. „Яков Крайков“ до ул. „Даскал Манол“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Райко Жинзифов“ ъгъла с ул.“ Яков Крайков“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 20 юни 2019 г. (четвъртък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на бул. „Св. Климент Охридски“ местност „Малинова долина“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
района между бул. „Св. Климент Охридски“, ул. „Георги Кьосеиванов“, ул.“7-ма“ и ул. “инж. Стоимен Сарафов“
бул. „Св. Климент Охридски“ от № 86 до № 128 и от № 61К до № 105

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Св. Климент Охридски“ ъгъла с ул.“2-ра“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 20 юни 2019 г. (четвъртък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Варна“ жк. „Света Троица“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Трън“ от ул. „Казанлък“ до ул. „Пловдив“
ул. „Варна“ от ул. „Мелник“ до ул. „Трън“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Варна“ ъгъла с ул.“Трън“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на тези инвестиционни проекти клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 20 юни 2019 г. (четвъртък), във връзка с пресвързване на уличен водопровод на ул. „Каменоделска“ НПЗ „Хаджи Димитър“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „История Славянобългарска“, ул. „Владайска река“, ул. „Кожарска“, ул. „Каменоделска“, ул. „Грънчарска“, ул. „Заводска“, ул. „Индустриална“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „История Славянобългарска “ №6, жилищни блокове.

На 20 юни 2019 г. (четвъртък), във връзка с подмяна и монтаж на пожарен хидрант на бул. „Президент Линкълн“ жк. „Овча купел“ 2, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Президент Линкълн“ от ул. „Детелина“ до бл. 20 и бл. 20.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Президент Линкълн“ пред бл. 20 и бл. 19.

На 20 юни 2019 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на пожарен хидрант на ул. „Боне Хаджибонев“ с. Герман, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „3-ти март“,ул. „Хан Аспарух“
ул. „Боне Хаджибонев“ от ул. „Старата чешма“ до ул. „Хан Аспарух“ ,ул. „Старата чешма“, ул. Пейо Яворов“ и ул. „Минзухар“
в.з. „Лозето“ , в.з. „Терасите“ и в.з. „Смреката“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Хан Аспарух“ ъгъла с ул. „Градина“.

На 20 юни 2019 г. (четвъртък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Иван Миланов“ кв. „Подуяне“, се налага спиране на водоподаването от 10:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Иван Миланов“ от ул. „Братя Пешеви“ до ул. „Братован“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Братя Пешеви“ ъгъла с ул. „Иван Миланов“.

На 20 юни 2019 г. (четвъртък), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „12 - та“ кв. „Обеля“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. "7-ма" от ул. "12-та" до ул. "13-та
ул. „13-та" от ул. "16-та" до ул. "8-ма".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „7-ма“ ъгъла с ул. „13-та“.

На 20 юни 2019 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Гълъбец“ с. Бусманци, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 15:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. "Гълъбец“, ул. „Вучко Игнатов – Даскала“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Гълъбец“ №1.

На 20 юни 2019 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Първа Българска армия“ кв. „Военна рампа“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. "Проф. Иван Георгов“ от ул. „Първа Българска армия“ до река Суходолска.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Първа Българска армия“ ъгъла с ул. „Проф. Иван Георгов“.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Ключови думи
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Анкета

Трябва ли работещите да плащат сами първия ден от болничния си?

Всички анкети

Моля, изберете един от посочените отговори

Резултати 112 гласа

Гласуването за дадена анкета е възможно веднъж на всеки 24 часа.