Трети SOFIA VINYL FEST ще се проведе на 22 юни тази година

11:38, 19 юни 19 25 1094 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Третото издание на SOFIA VINYL FEST ще се проведе тази събота, на 22 юни 2019 г., от 10.00 до 18.00 часа на терасата на галерия Сердика на Женски пазар и традиционно ще бъде с „вход свободен“. Инициативата е на общинското дружество „Пазари Възраждане“ ЕАД и столичния клуб Терминал 1. Този път колекционерите и любителите на аналоговия звук ще могат освен да си купят винили, които ще предлагат търговци от цялата страна и да разгледат последния хит на грамофонната техника.

Както обикновено музика ще оглася базара на грамофонни плочи, но този път освен специалния аналогов DJ сет на Lazy Face, Ronsky, Rood и Светльо, меломаните ще чуят и жива музика. Oggi D Alex G със своите две акустични китари ще зарадват любителите на хубавата музика.

„Решихме да направим трети SOFIA VINYL FEST само два месеца след второто издание, тъй като интересът на търговци и любители на винили е изключително голям. Женски пазар отново ще посрещне стотици хора, които ще дойдат тук не само да си купят грамофонна плоча, но и ще преоткрият най-стария пазар на столицата по един нов начин – като модерно градско пространство и място за социални и културни контакти“, каза Драгомир Димитров, изпълнителен директор на „Пазари Възраждане“ ЕАД.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама