Къде няма да има вода в София

07:00, 21 юни 19 / Общество 25 222 Topnovini
1

На 21 юни 2019 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Димитър Петков“ жк. „Зона Б-18“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Димитър Петков “ от ул. „Пиротска“ до бул. „Тодор Александров“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Димитър Петков“ ъгъла с ул. „Пиротска“.

На 21 юни 2019 г. (петък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Гургулят“ Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Гургулят “ от ул. „Георги Сава Раковски“ до ул. „6-ти септември“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „6-ти септември “ ъгъла с ул. „Гургулят“.

На 21 юни 2019 г. (петък), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Търновска конституция“ жк. „Надежда“ 2 , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 13:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Търновска конституция “ от ул. „Христо Силянов“ до ул. „Горни порой“
ул. „Горни порой“ от ул. „Търновска конституция“ до ул. „Йордан Хаджи Константинов – Джинот“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Горни порой“ ъгъла с ул. „Търновска конституция“.

На 24 юни 2019 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Бурел“ жк. „Иван Вазов“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Бурел“ от ул. „Д-р Стефан Сарафов“ до ул. „Янко Забунов“ и бл. 62А.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Бурел“ пред бл. 62А.

На 24 юни 2019 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Ботунски път“ с. Горни Богров, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Васил Левски“, ул. „Трети март“, ул. „Шабаница“, ул. „Ботунски път“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Христо Ботев“ ъгъла с ул. „Черковна“.

На 24 юни 2019 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Искър“ с. Кривина, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Равнополски път“ от ул. „Демокрация“ до ул. „Латинка“
ул. „Латинка“ от ул. Равнополски път“ до ул.“ Искър“
ул. „Искър“ от ул. „Балабана“ до ул. „Витоша“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Латинка“ ъгъла с ул. „Искър“.

На 24 юни 2019 г. (понеделник), във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. „Кайгана“ с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на местност „Чикерица“, вилна зона „Свети Митър“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Кайгана“ до манастир „Св. Митър“.

Ключови думи

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани

Анкета

Трябва ли повторно ВСС да подкрепи кандидатурата на Гешев за главен прокурор?

Всички анкети

Моля, изберете един от посочените отговори

Резултати 139 гласа

Гласуването за дадена анкета е възможно веднъж на всеки 24 часа.