От RPC с категоричен отговор към Влади Генов

21:40, 20 юни 19 / Спорт 25 1462 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

ММА състезанието Real Pain Challenge, което ще се проведе в "Арена Ботевград" тази есен е на път да разбуни доста ММА средите.

ММА боецът Влади Генов готов да посрещне предизвикателството на RPC

След като Владислав Генов публично изяви желание да се бие с един от опасните руснаци, които търсят опитен противник у нас, той получи категоричен отказ от един от организаторите на турнира - Христо Чапанов, съобщи mm.bg.

Организаторите са категорични - битките ще се абсолютно равнопоставени както за българските, така и за чуждите състезатели. Владислав Генов е със статистика 9 победи и 3 загуби, докато руснака е с 26 победи и 2 загуби, като в момента е в серия от 8 поредни победи.

Чапанов бе категоричен, че предизвикателството ще бъде отправено срещу български боец със сходна статистика и разкритикува Генов.

"Влади, въпреки уважението което ти даваме, ти пишеш глупости по MMA.BG и вече се излагаш. От два дни бягаш пред вятъра, че не си страхливец, което ми е странно.

На теб мач Мариф никога не ти е отказвал и не лъжи по сайтовете. Ти просто не си от неговата класа и никой не ти е предлагал мач с него.

Хората искат във главните мачове най-разпознаваемите състезатели.

Ти никога не си играл в АСА, защото Young Eagles e турнир за младежи, и никой от тях не е от АСА. Ти губиш още първата среща. АСВ Young Eagles НЕ Е АСВ, където играят тежките състезатели.

А на теб в момента ти търсят мач в АСА - до месец ще имаш предизвикателство - лично от мен за скъпо платен мач, за да покажеш на цяла България как не отказваш мачове!

Какво стана всъщност с твоя договор с Bellator," допълва с въпрос Чапанов.

Очаква се в близките седмици да бъдат обявени публично първите предизвикателства към български бойци със сходна статистика на поканените от организаторите чужди състезатели.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама