Мобилно приложение в полза на жителите и гостите на Слънчев бряг

08:00, 24 юни 19 25 2174 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

От началото на сезон 2019 гостите на курортен комплекс „Слънчев бряг“ вече имат възможността да заплащат такси за почасово паркиране в синята зона на комплекса посредством банкови карти чрез мобилната платформа URBO.

Стартиралото през изминалия сезон мобилно приложение - Smart Pass Sunny Beach, съвместен проект на софтуерната компания ЮПАСС ООД и Слънчев бряг АД, вече е част от националната платформа URBO под името URBO Sunny Beach. Вследствие на обединението, КК „Слънчев бряг“ стартира предлагането на множество нови електронни услуги, също част от националната платформа URBO, насочени към туристите, гостите и жителите на курорта.

Само за седмица от стартирането на функционалността за заплащане на синя зона в курорта, над 600 потребители използваха мобилната апликация и платиха за своето паркомясто посредством банковата си карта. Услугата е предпочитана и изключително удобна за чуждестранните туристи, тъй като те не могат да използват стандартния SMS метод и платформата е единствената им възможност за заплащане за паркомясто. Частта за паркирането е особено атрактивна и за местните жители и туристите от България, които чрез използването й спестяват стойността на SMS-а и получават много допълнителни екстри. София и Бургас са едни от първите градове, на чиито територии заплащането за паркомясто през URBO се превърна в масова тенденция и предпочитан метод на паркиране.

 

URBO представлява уеб портал и мобилна апликация за забавление и пълноценно прекарване на свободното време, изключително полезнакакто за туристите, така и за активните жители в градска среда.Чрез платформата можете бързо и лесно да изберете какво да правите в свободното си време, както и да закупите електронни билети за избраните от вас услуги -турове, атракции, разходки с лодки, екстремни и водни преживявания и многодруги - всичко това чрез сигурни банкови разплащания.

От този сезон, гостите на КК „Слънчев бряг“ и потребителите на платформата могат да закупят и карти UPASS DISCOUNT CLUB, които предоставят отстъпки до 35% от цената на над 500 услуги, предлагани в националната платформа.Потребителите, ползващи тези карти, получават и преференциални намаления в заведенията, ресторантите и физическите обекти, които са част от URBO.

И докато вие се забавлявате на пълни обороти, Слънчев Бряг АД и екипа на URBO продължават да включват нови бизнеси и услуги, които да направят престоя ви още по-интересен, по-приятен и по-вълнуващ.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама