Kids Ville – там, където децата ви ще се чувстват щастливи, а вие - спокойни за бъдещето им

18:00, 27 юни 19 25 1646 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Всеки родител иска най-доброто за детето си и колкото и клиширано да звучи този израз - само когато за първи път видиш очите на бебето си в момента, в който се роди, знаеш, че искаш то да има по-добро бъдеще от твоето.

Никой от нас не иска да губи ценното време с най-скъпото си, но повечето родители не могат да си позволят да му се отдадат изцяло в първите 7 години, които са най-важни за развитието му, за това ролята на яслата и детската градина са определящи за възпитанието на детенцето и за първите му стъпки в социалния живот, общуването с другите и преценката му за света.

Повечето родители с трепет в сърцето започват да избира най-подходящото място за детето си, след навършване на първата му годинка, когато мама трябва да се върне на работа, а ежедневната грижа в работно време да бъде поета от професионалисти.

В днешно време има много варианти това да се случи – държавни детски градини, частни ясли, родителски кооперативи, почасови детегледачки. Изборите са много, но решенията трудни, понякога компромисни.

Ето защо като родители, опитали няколко от тези решения, искаме да споделим дълбоката си радост, че открихме място, което съвместява не просто грижа за детето по всички първокласни стандарти на образованието, но и по всичките ни критерии за щастливо детство и то не през нашия поглед, а през погледа на децата ни.

Kids Ville е специално място. Там приемат децата не просто за „работно време“, а за истинска кауза и малки приятели, на които с цялата си душа показват света ежедневно.

Самото място е в сърцето на Витоша, сред чист въздух, далеч от шумотевицата на града, децата могат да се наслаждават на връзката с природата. От френските прозорци на помещенията за игра, когато условията не са подходящи дечицата да са навън, се откриват невероятни гледки към цяла София и планината.

От прага на Kids Ville, когато посрещат детето ви, до взимането им вечерта, разговорите са само на английски език и това не е каприз, а важен фактор за развитието на детето.

Научете повече за това прекрасно място, разположено в полите на Витоша, от екипа на HiNews!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама