Роднини на блъснатата жена в Български извор настояват за обезопасяване на пътя

08:40, 28 юни 19 25 1626 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

След като шофьор блъсна и уби на място 51-годишна жена в ловешкото село Български извор, местните искат справедливост и обезопасяване на пътя.

„По всяка вероятност шофьорът е бил пиян. Подобни случаи са ежедневни по този път. Движението е страшно натоварено. Няма контрол. Много хора от малцинствата нямат книжки, но въпреки това шофират. Трябва да има повече камери и пешеходни пътеки”, заяви през Нова телевизия роднина на загиналата.

Задържан е 31-годишният шофьор причинил смъртта на пешеходка в района на с. Български извор

Колата навлязла в насрещното платно с висока скорост, счупила мантинела и електрически стълб и помела жената, която е ходела по тротоара.

Уведомявал съм АПИ, че трябва да бъдат направени повече пешеходни пътеки. Абсурдно е, че в населено място има обозначение, че е разрешено изпреварването. За 24 часа от тук преминават около 12 000 автомобили. Ограничението е 50 км, но не се спазва", поясни кметът на с. Български извор Севин Иванов.

След фаталния удар шофьорът изоставил колата си и опитал да избяга, заедно с двамата пътници в нея, но по-късно тримата са били заловени.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама