Вижте звездите, които са били съквартиранти, преди да станат известни

20:00, 03 юли 19 / Любопитно 25 1269 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Преди да се докоснат до славата, блясъка и величието на Холивуд, тези двойки приятели споделят едни и същи апартаменти, къщи, делят битовите сметки и споделят мечтите си за звездния миг.

Майкъл Дъглас и Дани Де Вито се срещат през 1966-а, докато са студенти в Ню Йорк и стават съквартиранти две години по-късно. Дъглас и Де Вито все още са близки приятели.

Бен Афлек и Мат Деймън са приятели от детството, а след това заживяват заедно докато снимат филма „Добрият Уил Хънтинг“. Но не всичко в тяхното съжителство е свързано с работа. Ето какво казва Афлек за тяхното съвместно живеене: „Наехме къща на плажа във Венеция. 800 души дойдоха и се напиха с нас. Тогава свършихме парите и трябваше да си наемем апартамент.“

Робин Уилямс и Кристофър Рийвс са в разцвета на силите си, докато живеят заедно в Джулиард, Ню Йорк. Покойните актьори поддържат приятелството до края на живота си.

В началото на 60-те, носителите на „Оскар“ Дъстин Хофман и Робърт Дювал делят един апартамент в Ню Йорк. Преди да заживее с Дювал, Хофман е делял жилище с Джийн Хекман за няколко седмици.

Кои са останалите звездни съквартиранти прочетете ТУК.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама