Бритни Спиърс разкри как бори стреса и как поддържа форма

17:20, 03 юли 19 / Любопитно 25 1391 Шрифт:
Антония Иванова Автор: Антония Иванова

37-годишната Бритни Спиърс се похвали в Instagram, че е успяла да свали 2 кг. за последните няколко дни. В поста си тя ракрива подробности за диетата, която спазва.

Поп-звездата трябва внимателно да следи здравето си. Тя и досега се възстановява от психични проблеми, с които се бореше в клиника. За да се поддържа във форма, Бритни спазва строги физически упражнения и правилно разпределение на порциите храна.

Във видеото, което тя публикува в профила си в социалната мрежа, певицата подробно разказва за своя режим. Тя признава, че яде всички плодове и зеленчуци, които са подходящи при нейните проблеми със здравето. И дори показва таблица на своите фенове.

По указания на лекарите срещу стреса помагат банани, круши и ягоди. Проблемите с паметта тя остранява с грозде, цвекло и нар. За диабета яде моркови, целина и спанак.

"Имам слаби очи, стрес, астма и главоболие. Ето защо тази таблица много ми помага за моите проблеми... и за килограмите ми!", признава Спиърс.

Не всички нейни почитатели обаче откликват положително на съветите й. "В тази таблиза просто са изброени всички плодове, които са известни на хората", със скептицизъм пише един от последователите й. Други обаче отбелязват, че съветите на Спиърс са част от здравословното хранене.

Неотдавна звездата и нейния приятел бяха на почивка на Карибите. Там тя показа на своите почитатели акробатични трикове на плажа. В дома си Бритни също често заснема импровизирани видеа с упражнения.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама