Софи Търнър и Джо Джонас показаха кадър от сватбата си

12:20, 05 юли 19 / Любопитно 25 1252 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Звездата от „Игра на тронове“ Софи Търнър и Джо Джонас се ожениха скромно и тайно в Лас Вегас през май след церемонията на музикалните награди Billboard. Месец по-късно дойде и същинското сватбено тържество – в старинния замък Шато дьо Туро в Сариан на 29 юни в Париж. Сред гостите бяха Приянка Чопра, Ашли Греъм, Мейзи Уилямс.

Актрисата и певецът досега пазеха специалните моменти предимно за себе си, но преди ден двойката сподели официална снимка от втората сватба във Франция. На кадъра 23-годишната Търнър и 29-годишният Джонас вървят от олтара ръка за ръка и с широки усмивки, предава Нова телевизия.

Пищната сватбена рокля на Софи Търнър е дело на творческия директор на Louis Vuitton Никола Геские – широка пола, дълъг шлейф и воал.

Самият Геские също сподели снимка с роклята на Софи в профила си в Инстаграм. Вижда се, че роклята е с гол гръб и къс плътен ръкав, преминаващ в нежна дантела с флорални орнаменти.

Младоженецът Джонас пък е облечен от Berluti в черен смокинг и черна риза, със светли копчета с папийонка. Неговите свидетели - братята му Кевин, Ник и Франки, също бяха с черни смокинги, но с бели ризи.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама