Земетресението в Калифорния изплаши редица звезди

13:20, 05 юли 19 / Любопитно 25 1155 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Денят на независимостта започна разтърсващо за Хали Бери, Марая Кери, Латоя Джексън и Ава Дюверней, които усетиха силното земетресение в Калифорния, съобщи Филм нюз, цитиран от БТА.

Първоначално беше съобщено, че земетресението с епицентър в Южна Калифорния е с магнитуд 6,6, но след това беше уточнено, че силата му е 6,4. То поизплаши Холивуд на празника и много знаменитости споделиха преживяното в социалните мрежи.

"Живея в Лос Анджелис цял живот - написа в Туитър режисьорката Ава Дюверней. - Това е най-дългото земетресение, което съм преживяла. Не тресеше, а люлееше. Но беше дъъъълго. Беше толкова дълго, че си помислих "Това ли е голямото земетресение? . . . Уважавайте Майката Природа. Тя е шефът.", написа Ава Дюверней.

Хали Бери препрати написаното от Ава Дюверней и добави: "Беше влудяващо".

Марая Кери коментира "Помислих си . . . да се изтърколя ли от леглото и да ида до вратата? Аз съм от Ню Йорк, не мога да се справя с това!".

Латоя Джексън призна, че се е изплашила ужасно и мислела, че къщата й може да се срути. "Беше абсолютно ужасно - написа тя. - Мислех, че таванът пада. Всички полилеи се клатеха. И непрекъснато чувах пукане".

Нанси Синатра написа "7 десетилетия в Южна Калифорния, преживяла съм много земетресения, но това е първото в този апартамент на 10-ия етаж. Страшно беше, защото сградата се люлееше около 2 минути. 6,4 и два вторични труса досега".

Лана Дел Рей, Габриел Юниън и Елизабет Хърли също написаха за преживяното. Дуейн Джонсън пожела кураж на хората близо до епицентъра.

Дори кънтри звездата Рийба Макинтайър е усетила труса в Лас Вегас. Земетресението е най-силното в Калифорния от 20 години. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама