Принц Арчи беше кръстен в Уиндзор

21:18, 06 юли 19 / Свят 25 3741 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Синът на херцогът и херцогинята на Съсекс, Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор беше кръстен от архиепископът на Кентърбъри в частния параклис на замъка Уиндзор.

Принц Хари и Меган Маркъл предизвикаха недоволство когато обявиха, че кръщенето ще бъде частно, а имената на кръстниците няма да бъдат обявени публично.

Кръщенето на бебето на принц Хари и Меган Маркъл ще е различно

Кръщенето е задължително за кралските бебета.

На кръщенето си, Арчи е бил облечен със същата кремава дреха, както и братовчедите си – децата на принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Дрехата за кръщенето е от сатен и дантела и всички кралски бебета през последните 11 години я носят.

Хари, Меган и Арчи ще посетят Южна Африка през октомври

Дрехата на Арчи е изработена от дизайнерката на кралицата Анджела Кели и екипът й в Бъкингамския дворец. Оригиналът на облеклото е изработен през 1841 година и за последно е използван през 2004-та, когато Елизабет Втора нарежда да се изработи ръчно копие на историческата дреха.

Принц Хари показа нова снимка на сина си в Деня на бащата

Засега не е известно кои са кръстниците на бебето. Обикновено кралските бебета имат повече от стандартните трима кръстници. Принц Луис имаше шестима, принц Джордж – седем, а принцеса Шарлот – пет.

Според някои британски медии, най-добрата приятелка на Меган – канадската стилистка Джесика Мълроуни и двама съученици на Хари – братята Томас и Чарли фон Штраубензи са получили тази чест.

Тенис звездата Серена Уилямс обяви, че не е кръстница на бебето, след като Меган наблюдава мача й на Уимбълдън миналата събота.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама