Цветан Цветанов: Аз съм лоялен човек и винаги ценя хората, с които съм работил

13:49, 07 юли 19 / Политика 25 1454 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Аз съм лоялен човек и винаги ценя хората, с които съм работил. Това каза пред журналисти Цветан Цветанов след Националното събрание на ГЕРБ, предаде „Фокус“.

Цветанов благодари на медиите, че в по-голямата си част отразяват обективно събитията.

Попитан дали в последния месец е провеждал разговори с премиера Борисов, той каза: „Да, чували сме се. Няма нищо неизяснено“.

„Има просто заявление, което аз съм си депозирал и трябваше да се насрочи Национално събрание, за да може да се гласуват всички оставки - както моята, така и на г-жа Бъчварова. Да се направят всички промени в Устава, в организационната част, в която няма да участвам, няма да отговарям за предизборните щабове и няма да участвам в тях. Мисля, че когато отминат съответните избори, може да се сравнява“, посочи той.

На въпрос дали е бил „сготвен“, той отговори: „Дайте да не си говорим за сготвен или не. Важното е, че всичко мина доста по-цивилизовано, отколкото някои са очаквали и трябва да ви кажа, че аз съм лоялен човек и винаги ценя хората, с които съм работил. Тук в залата имам много приятели и им благодаря за всичко, което са направили“.

Попитан как ще работи за ГЕРБ като редови член на партията, той каза: Аз вече работя от 17-ти, но в ГЕРБ и не за ГЕРБ. За ГЕРБ може да работи всеки един член и симпатизант, и всеки един, който иска да гласува".

На въпрос дали има интерес към НПО сектора, той отговори: „Точно така, аз съм в процедура, работя с достатъчно добри юристи, за да подготвим създаването на един център за евроатлантическа дейност с анализи и прогнози по темата за сигурността“, уточни той. „Плановете са ми да бъде по-често със семейството ми, защото през тези години отсъствах много“, каза още Цветанов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама