Френският замък, в който се ожениха Джо Джонас и Софи Търнър

20:00, 08 юли 19 / Любопитно 25 1392 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В края на юни Софи Търнър и Джо Джонас се ожениха за втори път в Прованс. Събитието беше посетено от множество известни лица: Приянка Чопра, Ник Джонас, Мейси Уилямс и страшно популярното куче на двойката – Порки Баскуит.

Софи Търнър и Джо Джонас показаха кадър от сватбата си

Приемът се състоя в Шато дьо Туро до град Сариан. Имението е построено през 18-ти век. Интериорът е изпълнен с провансалски мебели и произведения на изкуството, както и с позлатени огледала и полилеи. Имотът от 17 акра включва вътрешен двор с фонтани, градина и живописен басейн със собствена зона за хранене на открито. Има дори и параклис.

Въпреки че мястото е антично, удобствата, с които разполага са доста модерни. Сред тях са хеликоптерна площадка, киносалон, игрища за тенис, волейбол и скуош. Шатото може да приюти 14 гости, а ако отседнете там можете да се възползвате от набор услуги: личен готвач, иконом и прислуга. Всяка сутрин се сервира възхитителна европейска закуска: пресен хляб, корасани, твърдо сварени яйца, конфитюр, пресни плодове, чай, кафе и шоколад.

И всичко това не е достъпно единствено за звездите. Всеки желаещ и разполагащ със средствата може да наеме Шато дьо Туро, като ще трябва да заплати по 7.400 долара на вечер.

Потопете се и вие във френската романтика на това кътче като разгледате снимките ТУК.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама