Валери Симеонов за отстраняването на Волен Сидеров: Надявам се "Атака" да са си взели поука

08:26, 11 юли 19 / Политика 25 1182 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Става въпрос за една формална промяна, която да съживи общия живот на групата. Така Валери Симеонов коментира отстраняването на Волен Сидеров от поста председател на парламентарната група на "Обединените патриоти".

"В личен план за него това е голяма драма. За мен той трябва да е благодарен, че се отървава от ангажимент, който не можеше да изпълнява. Не мисля, че постът, който заема човек, трябва да определя неговото самочувствие", заяви още Симеонов пред БНТ.

Валентин Касабов: Отстранихме Сидеров, защото не идва на работа

"С ВМРО опитваме да направим тази партия действаща сила. Не мисля, че има значение кой е председател на групата. Надявам се от "Атака" да са си взели поука и следващия вторник да дойдат на работа. Отсъствието им пречи на съвместната работа", категоричен е Симеонов.

Десислав Чуколов: С отстраняването на Волен Сидеров се нарушава коалиционното споразумение

"Проблемът не е кой ще ръководи групата, а дали тя ще действа правилно. Добре би било Сидеров да положи малко усилия, да спазва малко дисциплината. Оказа се, че той е гласувал и участвал само 4% - от 100 работни дни, идвате на работа 4 дни. Фактите не са въображаеми комплекси. Политиката не е толкова елементарно неща, в нея все още има отговорни хора", добави още депутатът от НФСБ.

"На тези години нищо случайно не казвам. Аз винаги казвам истината", каза още Симеонов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама