Популярни българи с инициатива #роднотоморенеедемоде

20:33, 13 юли 19 / Любопитно 25 1775 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Популярни лица започнаха кампания в социалните мрежи в подкрепа на морския ни туризъм. Инициативата #роднотоМоренеедемоде за часове събра редица последователи от музикалната и театралната сцена и малкия екран, общественици, политици и много граждани, предадe ''24 часа''. 

Те показват в профилите си красивите места по българското крайбрежие на Черно море, както и доказват, че избират страната за своята почивка. Първи в кампанията се включи актьорът и режисьор Ники Илиев. Той публикува в социалната мрежа своя снимка, с която се е отбелязал на къмпинг „Градина“, а надписът към нея гласи: „Кадър от филма @the_reunion_movie.  За снимките, на който избрахме нашето море. В подкрепа на кампанията #роднотоМОРЕнеедемоде“.

Част от инициативата стана и Башар Рахал. В профила си той добави снимка от родното крайбрежие и текст: „Атия. Пак на мореее. В подкрепа на кампанията #роднотомореНЕедемоде“.

Певицата Йоана Драгнева, която очаква първото си дете също подкрепи кампанията. Тя е сред смелите бъдещи майки и посрещна началото на деветия месец на морето, като добави и снимка от Златни пясъци с послание „Красиво е, нали? Включвам се и аз в кампанията #роднотоморенеедемоде, защото България е красива!“.

Нейният колега Орлин Павлов се присъедини към инициативата със своя снимка от плажа, към която е добавил текст „Аз си го обичам! #роднотоМОРЕнеедемоде“, емотикона на сърце и локацията – Арапя.

Снимки с послание, че се присъединява към инициативата добави и Димитър Тодоранов. Не нея той е заедно със Западно- и Средноевропейският митрополит Антоний и кмета на Царево Георги Лапчев. Митрополит Антоний публикува и клип на красивото ни Черноморие. Народният представител Галя Желязкова публикува своя снимка, с послание „#роднотоморенеедемоде #АзОбичамБургас #ЧерноМоре #Лято2к19 Бургас“.

Хаштагът на инициативата се появява масово и на профилите на много граждани, които са на плаж и почивка по родното крайбрежие. Така чрез позитивни послания сънародниците ни се обявяват срещу опити за охулване на българските курорти.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама