Защо тези знаменитости мразят да дават интервюта?

20:00, 15 юли 19 / Любопитно 25 1422 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Тези дни хората могат да открият за звездите почти всичко, което пожелаят. Има толкова много налична информация и лесен достъп, че много фенове знаят повече за популярните личности, отколкото със съседите си.

Между интервютата и социалните медии, малко звезди успяват да се скрият от светлините на прожекторите, но има няколко, които успяват да запазят някаква загадка за живота си. Независимо дали искат да контролират публичността си, да избягват пренасищането на пазара с имиджа си, просто са срамежливи или имат друга причина, тези звезди са свели даването на интервюта до минимум.

Благодарение на липсата на интервюта, много от тези звезди са смятани за загадъчни, енигматични или гениални, докато други се възприемат като самодоволни и арогантни. Истината е, че всяка една от тези “тихи” знаменитости умишлено отбягва интервютата. Може и да не сте съгласни с причините им, но поне сега ще ги научите.

Бионсе

От всички истински звезди по света, Бионсе може би е най-недостъпната. В документалния си филм “Beyonce: Life is but a dream”, певицата говори за копнежа си за личен живот. “Когато си пуснеш Нина Симон, ти обичаш гласа ѝ. Това е, което тя е искала да обичаме в нея. Не си промиваш мозъка с ежедневния ѝ живот. Това не е твоя работа. Не би трябвало да влияе на начина, по който слушаш гласа ѝ и музиката ѝ, но го прави.”

Може би заради този начин на мислене, Бионсе не дава всичко на публиката. Певицата повече от година не отговаря на директни въпроси, според “New York Times“, които също така казват, че корицата ѝ за Vogue през 2015 г. е първата от поне пет години, която модното списание пуска без придружаващо интервю.

Това е стратегия, казва редакторът Марго Джеферсън “Трябва да се изучава, колко ефективни са интервютата ѝ. Тя може би е решила, че те не допринасят толкова много за образа на Бионсе, колкото за други неща.” Вместо интервюта, Бионсе често изпраща мейли или предварително записани и редактирани отговори. Също така тя публикува каквото и когато иска в социалните мрежи. По този начин тя контролира медийното си присъствие.

Хоакин Финикс

Причината Хоакин Финикс да отбягва интервюта е много проста. Все пак един път заяви пред Shortlist: “Мразя интервюта”.

Има нещо повече, като недоверието в медиите, които омаловажиха смъртта на брат му Ривър. Пресата го преследва за отговор, след изтичането на разговора му с 911 и Финикс напуска Холивуд за известно време. След толкова дълга и силна кариера, той все още не се чувства комфортно под светлините на прожекторите, особено когато не е на снимачната площадка. “Нямам нищо против еднократни събития или кръгли маси, където има дискусия. Телевизията е нещото, с което имам проблем – мразя това, и пресконференциите, на които стоиш на подиум и хората отдолу правят снимки, това е много неудобно,” казва Финикс пред “Independent“.

Изглежда, че Финикс харесва да играе пред камерите, но всъщност обича нормалния, спокоен живот. Той не държи на кариерата и публичността си на всяка цена, а е човек който не спира да работи. За това си тръгва. Дори когато краткото му пенсиониране е измислено за филма “Все още съм тук”, зад неговото напускане стои истинско вдъхновение. “Исках да се махна. Исках да си върна живота”.

Прочетете за още звезди с проблеми с разкриването пред медиите и света тук!

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама