Свещеник прочисти цял колумбийски град от зли демони

20:20, 15 юли 19 / Любопитно 25 1413 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Свещеник извърши масов екзорсизъм в колумбийското градче Буенавентура. Целта на епископ Рубен Монтоя е да пречисти едно от най-престъпните места в страната от „зли демони”, пише „Ей Би Си Нюз”, цитиран от bTV.

През 2014 г. Буенавентура е обявен за града с най-висока престъпност в Колумбия - жителите му са в капана на насилие, трафик на наркотици, отвличания, убийства и бедност. Свещеникът обяви прочистването, след като 10-годишно момиче беше измъчвано и убито.

Първоначалната закана на Монтоя е била да пръска светена вода над града от хеликоптер. Получава дори подкрепата на армията. Въпреки това, преди два дни, свещеникът извърши ритуала като премине с пожарна кола през най-тъмните квартали на Буенавентура.

„Трябва да изгоним Дявола от града, за да възстановим мира и спокойствието, които изгубихме заради престъпността, корупцията и трафикът на наркотици”, заяви Монтоя пред местното радио.

Престъпността в Буенавентура никога не спи. Само през първите 5 месеца на тази година са регистрирани 51 убийства, с 20 повече спрямо 2018 г. Групировките са известни с това, че отвличат жертвите си, често ги разчленяват в своите т.нар "кланици" и захвърлят телата в Тихия океан.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама