Бойко Борисов наблюдава националното военноморско учение „Бриз 2019” (ОБНОВЕНА)

11:51, 19 юли 19 / Политика 25 1543 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Премиерът Борисов плава по море и е част от демонстрацията по ликвидиране на пожар на кораб в пристанище Варна и евакуация на пострадали, спасяване на бедстващи хора на море и борба с нефтен разлив, оказване на съдействие на органите на МВР за предотвратяване на нелегален трафик. Това става ясно от профила му  в социалната мрежа "Фейсбук".

Цвета Караянчева ще наблюдава ликвидиране на пожар на кораб по време на „Бриз 2019”

"Присъствах на националното военноморско учение „Бриз 2019“, в което участват 11 държави с 26 бойни и спомагателни кораби и катери, 5 самолета, 5 вертолета и 2018 военнослужещи", пише премиерът Борисов.

"Добре е, че икономиката тегли напред, има приходи в бюджета и можем да отделяме повече средства за доходи, за модерна техника", пише още той в профила си.

В учението участват 11 държави с 26 бойни и спомагателни кораби и катери, 5 самолета, 5 вертолета и 2018 военнослужещи от военноморските сили на България, Албания, Белгия, Гърция, Италия, Канада, Полша, Румъния, САЩ, Турция, Франция, Втората постоянна група кораби на НАТО и Втората постоянната група противоминни кораби на НАТО от силите за отговор на Алианса, както и 132 души от 21 държавни организации, институции и ведомства от 4 министерства, местни органи на управление, неправителствени и частни организации. 

Цвета Караянчева наблюдава ликвидиране на пожар на кораб по време на „Бриз 2019”

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама