Шофьор на камион, гледал филм за възрастни зад волана, прегазил човек

09:31, 21 юли 19 / Свят 25 198 Topnovini
1

Шофьор гледал порно на телефона си, докато управлявал камион, когато се удря в пикап в Роджърс, Минесота, след което ремаркето се откъсва , нася смъртоносен удар на стоящ наблизо строителен работник, съобщи Fox5.

Според обвинението на 2 октомври 2018 г. Тейт Райън Доом управлявал камион в строителна зона на магистралата 94, когато удря камион и ремарке.

Ударът изважда камиона и ремаркето от контрол и се удрят в паркирана кола. След това ремаркето се отдели от камиона и сеу стоварва върху служител на инженерния екип. Жертвата попада под останките на ремаркето и получава сериозни наранявания по главата и торса, поради което умира на мястото на инцидента.

Друг работник е бил ранен.

След катастрофата пред полицаи Дуум казал, че е карал с 50 мили в час, което е в съответствие с ограниченията на района, и не е ползвал телефона си по време на инцидента. Само че по-късно полицаите открили, че около 30 минути преди сблъсъка шофьорът качил на телефона си 14 клипа от известен порносайт. Всъщност катастрофата става две минути, след като шофьорът си пуснал един от клиповете.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани