Люпко Петрович застана официално начело на ЦСКА

13:46, 21 юли 19 / Спорт 25 1084 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Люпко Петрович вече няма да изпълнява ролята на консултант, а застана официално начело на ЦСКА-София в ролята на старши треньор, съобщиха от пресслужбата на армейците.

От днес той ще ръководи мачовете, тренировъчния процес и всичко, свързано с подготовката на „червените“ като наставник. Добромир Митов ще продължи работата си в щаба като помощник, заедно с досегашните си колеги Милош Крунич, Ивайло Станев, Ивайло Петров и Кирил Данчев.

Проведохме сериозен разговор с играчите. Най-важното в този момент е отборът да заиграе като колектив. Футболистите трябва да осъзнаят, че от подобна ситуация се излиза, ако са задружни и си помагат на терена. Който се мисли за звезда, не тича, не се бори и не се раздава на терена, няма да играе. Играчите да не мислят за себе си, а да защитят честта на клуба и да се отблагодарят на публиката за подкрепата. Труден момент за всички, който ще се преодолее само с победи и по-добри игри и резултати. Затова обаче ще трябва дисциплина във всички аспекти и най-вече - голямо сърце за предстоящите трудни битки", бяха първите думи на Люпко Петрович като старши треньор на „червения“ клуб.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама